NEE – Noruega

Norwegian Energy Efficiency Inc ( NEE ) és una consultoria especialitzada en projectes d’eficiència energètica i de district heating a través de fonts renovables per a actors professionals, tant públics com privats. El desenvolupament sostenible i la reducció d’emissions de CO2 és l’objectiu principal de la NEE.

NEE té un coneixement únic de la totalitat de la cadena de valor del desenvolupament de les energies renovables i l’eficiència energètica. Així, realitza estudis i anàlisis seguides d’avaluacions de viabilitat per identificar els projectes d’energia, la gestió de projectes i el disseny de projectes de district heating urbana de gran i petit format, així com projectes de bioenergia amb bombes de calor. També treballen per la implementació de mesures d’eficiència energètica en grans construccions de principi a fi, inclòs el finançament. Així mateix, realitzen accions informatives que promouen un consum energètic més eficient.

NEE treballa com a soci de confiança per als seus clients en un mercat molt interessant i en creixement, que tindrà vida més enllà de la producció de petroli i gas.

Per més informació:

Norsk Enok og Energie AS (NEE)
Mrs. Randi Tyse
Ovre Eikervei 14
PO box 4101 Gulskogen
3005 Drammen
Norway

Tel.: 0047-33 37 84 46
Email: rt@nee.no
Web: www.nee.no

Butlletí

Segueix-nos!