BEA – Alemanya

L’Agència d’Energia de Berlín (BEA), és una Empresa de Serveis Energètics privada. L’Agència va ser creada l’any 1992 per iniciativa de la Cambra de Representants de Berlín per obrir possibilitats d’estalvi d’energia i per promoure l’ús de les energies renovables. Hi participen amb el mateix percentatge el Govern de Berlín, Vattenfall warme AG, GASAG Berliner Gaswerke Aktiengesellschaft i KfW.

Han desenvolupat i implementat projectes innovadors que estalvien costos d’energia i redueixen les emissions de diòxid de carboni s’han desenvolupat a instal · lacions públiques i sense ànim de lucre, propietats i empreses de construcció, indústries, comerços i serveis, així com a hospitals.

El Departament de Contractació de l’Agència està especialitzat en el subministrament d’energia amb petites centrals de micro cogeneració (CHP). Com contractant, l’Agència finança i opera aquestes centrals. L’agència facilitat sumnistrament a més de 40 ubicacions a Berlín i rodalies, a través de centrals d’alta eficiència energètica a edificis comercials, residencials i públics . Vint d’aquests edificis estan equipats amb petites instal·lacions de cogeneració que produeixen el noranta per cent de l’electricitat que es necessita al mateix edifici i el 100 per cent de l’energia tèrmica requerida.

El Departament de Consultoria de l’Agència de Berín dóna suport al desenvolupament i implementació d’un model de gestió de l’energia modern. La gamma de serveis que ofereixen inclouen els conceptes de preparació de l’energia i les enquestes, formació avançada i les mesures de qualificació i gestió d’instal·lacions.

Des de l’any 2003, el Departament Internacional de Know – how – Transferència de l’Agència transfereix el coneixement de l’agència sobre l’ús eficient de l’ energia a altres països.

Per més informació:

Berliner Energieagentur GmbH
Sabine Piller
Franzoesische Straße 23
10117 Berlin
Germany

Tel.: +49 (0)30 293330–0
Email: piller@berliner-e-agentur.de
Web: www.berliner-e-agentur.de

Butlletí

Segueix-nos!