Premiats edicions anteriors

2011

Millor Projecte de Serveis Energètics

The Lorac Imtech Effizienz Programm (LIEP) a Alemanya: L’ ESCO Imtech Deutschland GmbH va contractar a Lorac S.a.r.l. (Luxemburg) amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica dels 800 immobles utilitzats principalment per Deutsche Post AG. El projecte és un dels projectes d’eficiència energètica més grans a Alemanya. 

A més, la comunitat sueca Vellinge va guanyar amb un projecte d’eficiència energètica. El projecte va ser implementat per SIEMENS AG amb estalvis garantits en costos d’energia de més de 500.000 euros.

Millor Empresa de Serveis Energètics

Renesco, una empresa de serveis energètics de Letònia, va rebre un premi per la rehabilitació energètica intergral de set edificis residencials a Letònia. L’empresa preveu fer la rehabilitació de deu edificis més la 2012.

Millor Promoció de Projectes de Serveis Energètics

La Greater LondonAuthority (GLA) es va proposar l’objectiu de reduir les emissionsde diòxid de carboni de Londres fins a un 60% al 2025. El contracte de rendiment energètic és un dels models que va promoure per a assolir aquest objectiu.

2010

Millor projecte de Serveis Energètics

Sello Shopping Centre, Finland; Servei energètic: Siemens osakeyhtiö “Industry Sector Building Technologies Division”.

Sello es un centre de compres del districte de Leppävaara Espoo a Finlàndia. Sello vol convertir-se en el centre de compres més ecològic de Finlàndia  i s’esforça per obtenir el certificat ambiental LEED d’or (Leadership in Energy and Environmental Design). Siemens ha actualitzat els sistemes de ventilació incidint especialment en l’eficiència energètica.

Museu Jueu de Berlin, Alemanya; Serveis Energètics: Johnson Controls.
EL Museu Jueu representa el testimoni històric de la comunitat jueva a Berlín. Va haver de tancar al 1938 degut a pressions polítiques. Al 2011 el museu va obrir de nou les seves portes. Amb l’ajuda de Johnson Controls, el Museu Jueu ha millorat la petjada de CO2 de l’edifici i ha reduit l’energia. Els estalvis energètics han augmentat  del 26 al 16%, la reducció de CO2 ha estat d’entre el 24 i el 55%.

Community Middlefart, Denmark; Energy service: Schneider Electric.

 Tant la comunitat Middlefart i beneficiar-se de Schneider Electric de l’associació, i el mateix passa amb el medi ambient, així com els usuaris dels edificis públics de la comunitat i l’economia local: 97 edificis en Middlefart han estat enèrgicament renovat. Els costos de l’energia de Middelfart el 2010 van caure un 21 per cent. Les inversions en mesures de rehabilitació es compensen amb els estalvis d’energia anuals. Middlefart convertir comunitat model per a l’eficiència energètica a Dinamarca.Best European Energy Service Promoter.

ICF Group, France.
ICF ha desenvolupat els primers contractes d’estalvi d’energia i les directrius per a la rehabilitació energètica de l’habitatge públic. En un projecte pilot, la companyia ha demostrat que els contractes de rendiment energètic eficaç es pot aplicar en l’adaptació energètica de l’habitatge social.

Millor Empresa de Serveis Energètics

SERVELECT, Romania.
SERVELECT és una empresa de serveis energètics que ha implementat més de 300 projectes de petita i mitjana empresa en el camp de l’eficiència energètica al sector energètic de Romania. En funció del perfil del client, SERVELECT recerca de solucions òptimes per a l’eficiència energètica.

Media Award

Al 2010 es va concedir un premi especial als mitjans de comunicació. Va ser concedit a Bernward Jazing, Finacial Times Alemanya, pel ser article “Servei en lloc de calefacció”.

2009

Millor empresa de Serveis Energètics

L’hospital Stewart va guanyar el premi per un projecte d’eficiència energètica en una instal·lació protegina a Dublín, Irlanda. El projecte va ser realitzat per l’empresa de serveis energètics Dalkia, amb una inversió de 1.5 milions d’euros.

També es va atorgar un premi al motor elèctric de Mohelnice a la República Txeca, A la fàbrica amb 1.400 empleats, SIEMENS Building Technologies ha posat en marxa mesures globals d’eficiència.

Un altre guardonat al 2009 va ser HOCHTIEF Gestió de l’Energia amb un projecte d’enllumenat al Staatsheater de Hannover. L’empresa ha substituït més de 5.000 llums convencionals amb LEDS moderns. El consum d’energia es podria reduïr en un 80%.

Millor Promoció de Projectes de Serveis Energètics

KEA- l’Agència d’Energia i Clima de Baden-Wüttemberg ha realitzat “contractació verda d’eficiència energètica” en municipis mitjans i petits al sud-oest d’Alemannya, amb l’ús de biomassa local.

Millor Empresa de Serveis Energètics

El proveïdor d’energia Txeca Enesa ha conclòs 20 contractes d’estalvi d’energia en només quatre anys, l’aplicació de tecnologies molt innovadores.

Premi a mitjans de comunicació

Igual que el 2010, al 2009 es va atorgar un “Premi al Servei Europeu Multimèdia Energia” . Això va ser rebut per Joachim Mahrholdt del canal ZDF Televisió Alemanya per a un reportatge televisiu sobre la utilitat Badenova basat Freiburg, que està fent la transició a una lliure de carboni subministrament d’energia, també amb l’ajuda dels contractes de rendiment energètics.

2008

Millor projecte de Serveis Energètics

L’Agència de l’Energia de Castella i Lleó regió instal · lat sistemes d’energia solar tèrmica en els 13 hospitals públics. La superfície total és de 9.000 metres quadrats, la producció de més de 4.000 MWh d’energia de calefacció per any.

El Siemens Building Technologies Group ha signat un contracte d’estalvi d’energia amb la seu d’UniCredit a Milà per tal de modernitzar els edificis i té per tant avançada contractes de rendiment energètic en el sector privat.

El Marriott Hotel a Praga ha millorat de manera significativa a través de la contractació de rendiment energètic de l’eficiència energètica dels seus sistemes d’il · luminació. Per aquesta actuació pionera en la indústria hotelera, la direcció de l’hotel Marriott va rebre un premi al millor projecte en el camp de l’enllumenat.

Millor Promoció de Projectes de Serveis Energètics

El premi per al millor multiplicador ser a l’Associació Sueca d’Autoritats Locals i Regionals SALAR d’una àmplia campanya d’informació sobre l’eficiència energètica i els contractes d’eficiència energètica

Millor Empresa de Serveis Energètics

En la categoria de millor proveïdor de serveis d’energia Danpower GmbH va ser atorgat per una innovadora planta de cogeneració funciona amb estelles de fusta en Schoeneck (Alemanya).

2007

Millor Projecte de Serveis Energètics

Pool Brigittenau Vienna, Siemens BT
Actualització de l’enllumenat públic a Motril, Espanya

Millor Projecte de Promoció de Serveis Energètics

Randall Bowie

Millor Empresa de Serveis Energètics

HEP ESCO d.o.o., Croàcia

2006

Millor Projecte de Serveis Energètics

Departament de desenvolupament urbanístic del Senat, Berlin

Millor Projecte de Promoció de Serveis Energètics

Graz Energy Agency Ges.m.b.H.

Millor Empresa de Serveis Energètics

Siemens Building Technologies

Butlletí

Segueix-nos!