Butlletí electrònic de març

Es publica el cinquè i últim full informatiu del projecte de la UE “iniciativa Europea de Serveis energètics , cap als objectius europeus d’estalvi energètic pel 2020″ (EESI2020).

En aquesta darrera edició, informem dels resultats del projecte EESI2020. El resultat global de les experiències durant aquest projecte s’ha publicat en un informe públic. Un resultat important de l’EESI2020 és la guia per als facilitadors. També presentem un document de posicionament que exposa varies recomanacions derivades a partir de les experiències de l’EESI2020.

A més, s’explica el projecte europeu “Streetlight–EPC (EPC en l’enllumenat públic) que té per objectiu incrementar la demanda i subministrament de la remodelació d’enllumenats públics amb la utilització de l’EPC. Per finalitzar, us donarem un punt de vista del nou projecte “guarantEE” que és dins el marc del programa Horitzó 2020 i que desenvoluparà solucions EPC per a nous grups de clients. L’equip d’aquest projecte, està format per 14 socis europeus, que cobreixen una gran part del territori europeu en un mix del mercat de les ESEs , que combina mercats emergents i avançats.

Accediu al butlletí

Butlletí

Segueix-nos!