Изложба за интелигентни сгради

 

Изложба за Югоизточна Европа ‘SMART BUILDINGS’

Международната изложба ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ /SMART BUILDINGS/ ще се проведе за втори път паралелно на Конгреса и изложбата за енергийна ефективност и възобновяема енергия (ЕЕ и ВЕ) в периода 05-07.03.2014 г. в Интер-Експо център София.

Концепцията “Интелигентна сграда” бързо придобива популярност и се асоциира с понятията икономичност, здравословна среда, екологичност, комфорт и сигурност. “Умните / интелигентни” сгради отговарят в максимална степен на потребностите на обитателите и реагират адекватно на различните атмосферни условия. Днес сградните системи за автоматизация и модерните строителни технологии навлизат широко в почти всички области на живота благодарение на стратегическите партньорства между разработчици на софтуер, доставчиците на комуникационни услуги и хардуерни устройства.

Според прогнози в световен мащаб пазарът на софтуер за сградна автоматизация ще достигне 36 милиарда щатски долара до 2015, докато този за енергийна ефективност на сградите ще нарасне с 103,5 милиарда долара до 2017 г.

Каним ви да станете част от ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ – отлична възможност да представите своите продукти и услуги пред повече от 5000 бизнес посетители – потенциални ваши клиенти от България и Югоизточна Европа.

ПРОФИЛ НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ

Строителство и архитектура
Електрификация
Инсталационни фирми
Сигнално-охранителни системи
ИКТ компании
Автоматизация
Банки и финансови институции
Търговски и бизнес центрове
Туризъм, хотели, ресторанти и развлекателна индустрия
Обществени сгради
Държавна институции и посолств

Бюлетин

Следвайте ни!